Rendelés

Regisztrációval:

A termékek melletti “Kosárba rakom” feliratra kattintva egyszerűen megrendelhető bármelyik termék. A megrendelés elküldése előtt a “Kosár” tartalma megtekinthető, bármikor változtatható. Az adatok véglegesítése után küldje el megrendelését. A megrendelésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, amely tartalmazza a megrendelt termékek értékét. A megrendelés visszaigazolását követően 2-5 munkanapon belül postára adjuk a megrendelt terméket.

E-mailben:

A termékeket megrendelheti e-mailben is.
Címünk: szkitabolt@gmail.com
Szükséges adatok: név, szállítási és számlázási cím.
E-mailben érkező rendelésekről is küldünk visszaigazolást.

Külföldi rendelés:

Külföldi megrendelésre is nyújtunk lehetőséget, kérjük erre vonatkozó kérését a megrendelés során a megjegyzés mezőben jelezze!
E-mail-es egyeztetés után, majd az ellenérték és a postaköltség átutalásának beérkezése után, a megrendelés kézbesítése ilyen esetekben 1-2 hetet vesz igénybe. (Figyelem! Az USA-ba és Kanadába nem tudunk az ott lévő jogszabályok szerint fegyvernek minősülő tárgyakat – pl. íj – küldeni.)
Külföldi rendelés esetén csak banki előreutalást tudunk elfogadni, Európán belül euróban. Figyelem! Amennyiben az utalás nem forintban vagy euróban történik a bank 4 euró átváltási költséget számol fel, ezért a vevőnek ennyivel többet kell eleve utalni!
A rendelés leadását követően áruházunk alkalmazottja a rendelési érték valamint a postaköltség összegét a MNB mindenkori napi árfolyama szerint számolja át és adja meg a megrendelőnek.

FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS

Postai utánvét:

Belföldi postai szállítási díjak utánvétes csomagként küldve (a megadott árak tájékoztató jellegűek, a csomagolási súly a csomagolástól függően változhat):
0-50 gr-ig: 2500 Ft
50-250 gr-ig: 2500 Ft
250-3000 gr-ig: 2500Ft

A terjedelmes csomagnak minősülő , 70 cm-nél nagyobb kiterjedésű- küldemények szállítási díja 3200Ft.

Külföldi rendelés esetén a szállítási költség e-mail-ben történt egyeztetés után kerül meghatározásra.
Íjak esetén ez 7000-12000 Ft is lehet, attól függően, hogy mely országba történik a szállítás.

Személyesen az üzletben, készpénz fizetéssel

A távollevők között kötött szerződések jogi szabályozása

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi Irányelvek