Regisztrációval:

A termékek melletti “Kosárba rakom” feliratra kattintva egyszerűen megrendelhető bármelyik termék. A megrendelés elküldése előtt a “Kosár” tartalma megtekinthető, bármikor változtatható. Az adatok véglegesítése után küldje el megrendelését. A megrendelésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, amely tartalmazza a megrendelt termékek értékét. A megrendelés visszaigazolását követően 2-5 munkanapon belül postára adjuk a megrendelt terméket.

E-mailben:

A termékeket megrendelheti e-mailben is.
Címünk: szkitabolt@gmail.com
Szükséges adatok: név, szállítási és számlázási cím.
E-mailben érkező rendelésekről is küldünk visszaigazolást.

Külföldi rendelés:

Külföldi megrendelésre is nyújtunk lehetőséget, kérjük erre vonatkozó kérését a megrendelés során a megjegyzés mezőben jelezze!
E-mail-es egyeztetés után, majd az ellenérték és a postaköltség átutalásának beérkezése után, a megrendelés kézbesítése ilyen esetekben 1-2 hetet vesz igénybe. (Figyelem! Az USA-ba és Kanadába nem tudunk az ott lévő jogszabályok szerint fegyvernek minősülő tárgyakat – pl. íj – küldeni.)
Külföldi rendelés esetén csak banki előreutalást tudunk elfogadni, Európán belül euróban. Figyelem! Amennyiben az utalás nem forintban vagy euróban történik a bank 4 euró átváltási költséget számol fel, ezért a vevőnek ennyivel többet kell eleve utalni!
A rendelés leadását követően áruházunk alkalmazottja a rendelési érték valamint a postaköltség összegét a MNB mindenkori napi árfolyama szerint számolja át és adja meg a megrendelőnek.

FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS

Postai utánvét:

A rendelt terméket/termékeket utánvétes postai csomagban küldjük el, mely esetben a csomag átvételekor kell azok ellenértékét és a szállítási költséget a kézbesítőnek kifizetni.

Banki átutalás:

A rendelt termék és a szállítási költség ellenértékét előre kérjük elutalni. Ennek beérkezése után tudjuk küldeni a terméket postán.
Átutaláskor a “megjegyzés” rovatba kérjük feltüntetni a rendelés számát.
A számlát csak az ellenértéket átutaló magán- vagy jogi személy nevére tudjuk kiállítani, ezért
jogi személy (cég, vállalkozó, szervezet) esetén a “megjegyzés” rovatba kérjük az adószámot is megadni, ez utóbbi nélkül ugyanis 2020. július 1-től nem állíthatunk ki számlát!

Bankszámlaszámunk:
Szkíta Kézműves Kft.
MagNet Bank: 16200151-18519390-00000000
HU87
SWIFT : HB WE HUHB

szállítási díjak csomagonként: 2.500 Ft

A terjedelmes csomagnak minősülő, 70 cm-nél nagyobb kiterjedésű küldemények szállítási díja: 4.000 Ft.

Külföldi rendelés esetén a szállítási költség e-mail-ben történt egyeztetés után kerül meghatározásra.
Íjak esetén ez 7.000-12.000 Ft is lehet, attól függően, hogy mely országba történik a szállítás.

Személyesen az üzletben

Ez esetben a rendelt termék/termékek ellenértékét készpénzben vagy bankszámláról való azonnali átutalással lehet kifizetni. Ilyenkor természetesen nincs szállítási költség.

A távollevők között kötött szerződések jogi szabályozása

Általános Szerződési Feltételek 

Elektronikus szerződéskötésről

Adatvédelmi Irányelvek