Szilaj: Kalandok Miraderóban

12.300 Ft

 

Itt az idő, hogy a Szilaj rajongók belebújjanak Lucky, Pru, Abigél és a többiek bőrébe, hogy félelmet nem ismerő lovaikkal felfedezzék Miradero varázslatos világát!
A játék rettentő izgalmas, és nincs két ugyanolyan parti, hiszen a tábla folyton változik. A játék során küldetéseket kell teljesíteni. Menetközben egyre több és több tapasztalatot gyűjtenek a játékosok, aminek köszönhetően egyre ügyesebben irányíthatják lovaikat – így egyre értékesebb dobókockákat használhatnak. A győztes az, aki a leggyorsabban sajátítja el a lovaglás művészetét, miközben teljesíti a küldetését is.
Ha az alapverzió már jól megy, érdemes átváltani a haladó szabályokra. A nehezített játékmenet során eseménykártyák és újabb kihívások hoznak még nagyobb változatosságot a játékba.
Átlagos játékidő: 30-60 percTartalom: 6 db karakterlap, 6×6 db képességkártya, 18 db küldetéskártya, 6 db figura, 6×3 különleges képesség-jelölő, 12 db táblaelem, 24 db eseménykártya, 15 x 3 képességkocka, 22 db kincskocka, 10 db farönkjelölő, 1 db útlapka, 3 db dobókocka (6, 8 és 10 oldalú).
Cikkszám: kko.já.pa.0080 Kategória: