Oltakozz okosan társasjáték

10.300 Ft

Az Oltakozz okosan! egy pörgős partijáték, amely remek szórakozást kínál minden korosztálynak. A 2020-ban megjelent #maradjotthon! a játék előzménye – ebben a karantén nehézségeit kellett túlélnünk. Most azonban az oltásokért indul hatalmas harc, de persze az a legfontosabb, hogy a hétköznapi őrület ellenére nevetni tudjunk, mert akkor máris jobban érezzük magunkat!
A játék célja, hogy összegyűjtsünk két azonos vakcinát (akár a szupertitkos magyar fejlesztésűt!), amit aztán a kórházban beadatunk magunknak. Ezt követően elsétálunk a kormányablakba védettségi igazolványért, és máris nyertünk is.
Menet közben egy különleges játéktáblán lépkedünk, amely bármelyik pillanatban elforoghat, és ezáltal teljesen új helyzetet teremt. Küldetésünk során nem csupán a táblán lévő mezőkön kaphatunk segítséget, hanem a felhúzott kártyákkal is építgetjük céljainkat, vagy megvicceljük ellenfeleinket. A játék közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető fertőzésre is, amely bármikor kitörhet, és aztán gyorsan terjedni kezd a játékosok között. Aki beszerzett magának maszkot, az egy ideig biztonságban lehet , viszont rá is leselkedik a veszély a kártyapakliban…
A játékba rengeteg humort csempésztek a készítők, így azok is teli szájjal tudnak majd nevetni, akik nem kaptak oltást.

A játék 100%-ban magyar fejlesztésű.

Átlagos játékidő: 15-25 perc

Cikkszám: kko.já.pa.0070 Kategória: